Trimmaus

Kuva: Mikko Mäntyniemi

Kuopion Trimmauspalvelun tavoitteena on kaunis, takuton ja tyytyväinen koira. Trimmaus edistää koiran hyvinvointia ja samalla myös omistajan 🙂

– Toisten rotujen turkkien hoito on vaativampaa kuin toisten ja myös samanrotuisissa koirissa on turkinlaaduissa huomattavia eroja. Trimmauskustannuksissa voi siis tästä syystä olle eroja.

– Turkin säännöllinen pesu ja trimmaus on koiran hyvinvoinnin edellytys. Koirasi pysyy siistinä ja takuttomana säännöllisen trimmauksen ansiosta. Myös omistaja pääsee helpommalla, kun koiran turkki pidetään kunnossa. Neuvomme mielellämme kuinka pidät koirasi myös kotona takuttomana ja neuvomme myös koirallesi oikeat turkinhoitotuotteet.

– Trimmausväli on useimmilla roduilla 5 viikosta 12 viikkoon. Kysy trimmaajalta sinun koirallesi paras trimmausväli.

Trimmaaja Tiina Närhi-Jääskeläinen

Olen trimmannut eri rotuisia koiria yli 20 vuoden ajan. Useat rodut ovat tulleet tutuksi vuosien varrella. Itse kasvatan amerikanvesispanieleita ja olen myös kasvattanut amerikancockerspanieleita ja löwcheneitä joten turkkien puunailut ovat arkipäivää. Harrastan koirieni kanssa enimmäkseen näyttelyitä ja spanielit pääsevät toteuttamaan itseään myös jäljestyksen parissa.

© 2024 Kuopion Trimmauspalvelu